Badkamers

De Trekvaart heeft ongeveer 30 badkamer opstellingen staan om u inspiratie te geven voor indelingen en kleur gebruik. Uiteraard luisteren wij naar uw wensen en proberen deze in en aan te vullen. Een en ander kan dan in een 3D tekening visueel en inzichtelijk worden gemaakt.  De Trekvaart is Sterdealer van Villeroy enBoch en Sphinx . Dealer van Sunshower, Grohe  en nog vele andere merken Er is een tegelafdeling met een ruime keuze.De montage wordt door een eigen team van monteurs uitgevoerd en begeleid door de verkoop. Ook als u zelf monteert willen wij u helpen met een advies.

De Trekvaart is Baden+ lid waardoor wij goed op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen en voordelig kunnen inkopen wat weer aan u ten goede komt. Bekijk hier de actuele folder van Baden+.

Via deze link kunt u ook op deze site inspiratie opdoen. Tegenwoordig blijft iedereen langer thuis wonen en ook daaraan wordt speciale aandacht besteed. Lees hier meer over Gezond en Vitaal lifestyle.

De Trekvaart heeft een ruim gesorteerde tegelafdeling waar we nu graag van dienst zijn voor badkamer- keukentegels en woonkamer vloeren