Over ons

De Trekvaart is in 1979 gestart door Herman Italiaander. Uit liefde en passie voor de materialen om daarmee doordachte en mooie  keukens en badkamers te maken. Het team van de Trekvaart gaat hiermee verder, door de werkervaring van het verkoopteam, door het toepassen van de nieuwste materialen en technieken en niet te vergeten ons eigen montage team is dit wat we nog steeds doen.

Wij zijn geselecteerd lid van keukenspecialist. Door regelmatig met elkaar van gedachten te wisselen met andere zelfstandige collega’s door heel het land, meetings voor nieuwe ontwikkelingen en gezamelijke inkoop voor een goede prijs ontstaat er een win-win situatie.

Ook badenplus bestaat uit zelfstandige badkamerspecialisten die hun krachten bundelen. Badenplus heeft een specifieke, exclusieve collecties tegels en sanitair voor haar leden samengesteld.  Wij houden elkaar scherp en kopen samen in. Regelmatig geven wij een aanbiedingsfolder uit. Er is een badkamer lookbook op te halen met mooie sfeerfoto’s en veel tips en inspiratie voor uw nieuwe badkamer.

De Trekvaart is aangesloten bij  Inretail/CBW waardoor wij aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen en uw aanbetaling gewaarborgd is.